Evenementen en Producties

Evenementen

Samen met een team staan we voor u klaar voor uw het organiseren van evenementen, trainingen en paneldiscussies. Op diverse conferenties en informatie bijeenkomsten en evenementen was ik voorzitter, presentator, discussieleider of hield ik een verhaal. Zo vond op 17 november  2011 in De Meerpaal in Dronten het Windunie Symposium “Samen voor Duurzame Lokale Energie” plaats. De circa 380 deelnemers kregen tot de verbeelding sprekende presentaties over dit onderwerp te zien van Pieter Verberne van AKZO Industrial Chemicals, Mel Kroon van Tennet, Axel Posthumus van Windunie, Tijs Breukink van Wageningen UR en Hugo Brouwer van het Ministerie van EL&I. Onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Chris Westra werd, na afloop van de presentaties, een pittige paneldiscussie gevoerd door sprekers en deelnemers aan het symposium.  
Het middagprogramma was gesplitst in drie hoofdonderwerpen, Duurzame Techniek, Duurzame Maatschappij en Duurzame Economie. Ook daarbij, en tijdens de aansluitende netwerkborrel, was volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over de besproken onderwerpen.  
De eindconclusie van het symposium is wat betreft Windunie:  samenwerking tussen alle partijen is essentieel om duurzame energie voldoende tot ontwikkeling te laten komen. Daarbij geldt vooral: de lusten moeten daar terechtkomen waar ook de lasten liggen.

Producties

Naast evenementen staan wij ook klaar voor de productie van videofilms, brochures en boeken. Voor de overheid maakten we onder andere de brochures ‘Wind Werkt’, ‘Windenergie op Land’ en de ‘Duurzame energiekaart van Nederland’.

Ik heb jaren met veel plezier en passie gewerkt bij de NOS als programmamaker. Eerst met het “het gif en ik” een radioprogramma over wat u en ik met gif te maken hebben. Het gif in het water, de grond en in uw boodschappentas! “Schone Wereld” was een radioprogramma dat wekelijks een uur reportages en nieuws uitzond over ons milieu. Ik word veel gevraagd om lezingen te houden over duurzame energie en uit te leggen waarom duurzame ontwikkeling noodzakelijk en onontkoombaar is. Met mijn activiteiten wil ik graag een bijdrage leveren aan een eerlijke en duurzame wereld. Ik deel daarvoor zo veel mogelijk mijn kennis onder andere door publicaties en lezingen op internet te zetten.

Videoproducties zijn hier te vinden.

Plaats een reactie