Event offshore wind energy presentatie Presentaties windenergie windenergie op land windenergie op zee

Presentatie van Boy Koppenol: Het perspectief van de jonge garde: Windenergie

Geschreven door Chris

Tijdens de bijeenkomst van 45 jaar windenergie in Nederland op 13 december 2017, hield Boy Koppenol (25 jaar) van Ventolines een verhaal over zijn opleiding en activiteiten in de windenergie sector. Boy studeerde werktuigbouwkunde en deed zijn master: offshore windenergie in het programma: “European Wind Energy Master (EWEM)”. Zijn afstudeerwerk aan de TU-Delft bestond uit onderzoek naar Drijvende, verticale-as windturbines. In zijn huidige werk is hij betrokken bij de ontwikkeling van het windturbinepark: “Windpark Fryslân”.

Bekijk hier de presentatie van Boy Koppenol:

ROY 2017-12-13_Perspectief van de jonge garde_Boy Koppenol

 

Over de auteur

Chris