Rapport

Kansen van Offshore Wind voor Regio Rotterdam

Geschreven door Chris

In 2015 schreef ik voor de gemeente Rotterdam een verkenning over de potentie van de offshore wind energie voor activiteiten en ontwikkelingen in de regio Rotterdam.
De verkenning is onderdeel van het project Versnellen Economische Transitie (VET), een initiatief van gemeente Rotterdam om samen met haar partners Havenbedrijf Rotterdam, InnovationQuarter, Deltalinqs, Rotterdam Partners, iTanks en Clean Tech Delta initiatieven van bedrijven en ondernemers te versnellen. Het gaat om initiatieven in de regio die bijdragen aan de transitie naar de ‘nieuwe economie’, bijvoorbeeld op het gebied van duurzame energie.

Download hier het rapport ‘Kansen van Offshore Wind voor Regio Rotterdam’ als PDF.

 

Over de auteur

Chris