windenergie op zee

Offshore windenergie: leren van de oude rotten in het vak!

Chris Westra Consulting organiseert voor (MCN) in Den Helder een bijeenkomst waar studenten vragen kunnen stellen over offshore windenergie aan een oude rot in het vak Jos Beurskens. De formule is: een expert  als gast en een zaal met nieuwsgierige studenten. Studenten die snel willen leren en kennis nemen van de ontwikkelingen op het gebied van offshore windenergie. Daarbij kunnen ze nu gebruik maken van de kennis en persoonlijke ervaringen van de deskundige Jos Beurskens. Leren van een oude rot in het vak. Jos is wereldberoemd om zijn technische kennis op het gebied van windenergie.

 

In Den Helder wordt op dinsdagmiddag, 27 maart in het Het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM) een  “College Tour”  bijeenkomst gehouden met Jos Beurskens als gast.  Studenten kunnen vragen stellen en met Jos in gesprek gaan over de ontwikkelingen van windenergie.   Jos Beurskens is  windpionier van het eerste uur.  Meer dan 40 jaar is hij actief op het gebied van windenergie. Hij leidde jaren lang het onderzoek op het gebied van duurzame energie bij het Nederlands Energieonderzoek Centrum, ECN, in Petten.  De presentatie en gespreksleiding is  in handen van Chris Westra. De bijeenkomst wordt op video vastgelegd en een samenvatting zal op internet beschikbaar worden gesteld.

Locatie:
NLDA/KIM/Enys House
Het Nieuwe Diep 8
1781 AC  Den Helder

Programma:
13.30 – 14.00 uur: inloop
14.00 – 15.30 uur: vragen – discussie
15.30 – 17.30 uur: borrel, napraten en netwerken

U kunt zich aanmelden voor de College Tour via e-mail:

assistant@maritimecampus.nl

Jos Beurskens

Jos Beurskens

 

_39k4134

Chris Westra

Over de auteur

Chris